Winkel

Alles wat je nodig hebt om te koken, feesten en genieten vind je in je AD Delhaize Diksmuide. Je vindt er alle ingrediënten voor een gezellig samenzijn. De zaken die het net iets anders maken, zoals gerijpt vlees, speciale streekkazen of werk van plaatselijke auteurs, springen extra in het oog. 

Kaas Terug

Voor elk moment van de dag

Kaas is gezond, zuiver en bovendien veelzijdig genoeg om op elk moment van de dag op tafel te zetten. Een plakje kaas bij het ontbijt, geraspte Parmezaanse kaas bij je pasta, gemalen kaas voor je kaassaus of gratin, een smeuïge witschimmel bij het aperitief, of als ster op een smakelijke kaas- en wijnavond. 

Voor iedereen

Afhankelijk van de smaak, het melktype, de leeftijd en de herkomst is kaas altijd weer anders. Heb je liever een blokje kaas uit het vuistje? Een spie kaas? Of een makkelijk sneetje voorverpakte kaas? Vol van smaak of liever met minder vet? Geitenkaas? Biokaas? Kruidenkaas?
AD Delhaize Diksmuide heeft voor iedereen wel een geschikte kaas.

Recht uit de kaasmakerij

Door het compleet assortiment vind je hier het traditionele kaasgamma maar ook speciale en regionale kazen. In West-Vlaanderen zijn er nog enkele kaasmakerijen en hun delicatesses (zoals Vlaskaas, Passendale-kaas, Keiems Bloempje, Brugse Blomme, Damse Mokke…) hebben een ereplaats in het kazenscha van je favoriete AD Delhaize.