Winkel

Alles wat je nodig hebt om te koken, feesten en genieten vind je in je AD Delhaize Diksmuide. Je vindt er alle ingrediënten voor een gezellig samenzijn. De zaken die het net iets anders maken, zoals gerijpt vlees, speciale streekkazen of werk van plaatselijke auteurs, springen extra in het oog. 

Bakkerij Terug

Brood, brood en nog meer brood

AD Delhaize Diksmuide verwent iedereen die houdt van brood. Maar liefst 60 soorten in alle soorten en formaten liggen in de afdeling bakkerij op jou te wachten. Meergranenbrood, boerenbrood, fitnessbrood, biospeltbrood…: hoezo, boterhammen zijn saai?

Altijd knappervers

Op welk moment van de dag je ook langskomt, er is altijd warm en vers brood. Meerdere keren per dag bakken de we het brood af. Zo geurt het altijd verleidelijk én heb je gegarandeerd altijd keuze uit knapperverse broden en broodjes.

 

Ontbijtkoeken en andere verwennerij

Croissants vers uit de oven, blinkende chocoladekoeken, appelflappen met een vleugje bloem erop, kleurrijk versierde donuts.. Aan viennoiserie en zoete zondes geen gebrek hier. En jawel, ook deze bakkerijlievelingen zijn ter plaatse afgebakken en afgewerkt met bijvoorbeeld warme chocolade.

Lekkers uit de streek

AD Delhaize Diksmuide draagt de plaatselijke producenten in het hart. Daarom is er een nauwe samenwerking met bakkerij Vandecasteele (voor o.a. de typische Poperingse keikopjes), sociale werkplaats SOWEPO (voor hun heerlijke hoppewafeltjes) en Zokola (de verslavend lekkere chocolade uit Krombeke).